Nyomtatás

Az okos otthonok biztonsági megoldásai:

Bizonyára sokak szeretnék biztonságossá tenni otthonaikat, tudni mi történik, amikor nem tartózkodunk otthon, nyaralunk, dolgozunk. Mint tudjuk, egyik megoldás, amikor riasztót szereltetünk be, aminek költségei mellett sokszor havidíjat kell fizetni, esetleg kivonulószolgálatot rendelni. A riasztórendszerek utólagos beszerelésének hátránya a vezetékezés elrejtése, áram és vezetékezés kiépítése.

Az Okos rendszerek, eszközök 95 %-a wi-fi vagy/és rádiós jelet használ. Jellemzően nincsenek vezetékezések, s az azt követő lakásfalak rendbetételére sincs szükség. Előnye, hogy az eszközök bármikor áthelyezhetőek és költözés esetén átszállíthatóak. A riasztás e-mail rendszeren keresztül érkezik a tulajdonoshoz, vagy akár a csoport minden résztvevőjéhez. Kamera beépítése esetén rövid felvétel kerül továbbításra, és távolról is megfigyelhető, hogy mi történik a helyiségben. A mozgásérzékelők már az esemény előtt is jelezhetnek, és távolról ( vagy az érzékelő jeladására) világítás kapcsolható be, ami már elriasztó hatással lehet az illetéktelen személyek számára.

Gyermekszobába szerelve a kamera folyamatos élő képet ad a gyermekről, alvásáról, a szülőknek okostelefonra,akár kétirányú beszélgetéssel..... 

Biztonsági és kényelmi megoldások:

 További információkért, lehetőségekért keressen minket !